Ja så er Cinne 9 uger henne og fødslen kan ske hvornår som helst nu. Helt korrekt er det 9 uger siden 1.parring. 2.parring var 2 dage efter, så det kan jo også være terminen først er fredag smiley Cinne har spist fint indtil i morges, hvilket også indikerer, at tiden nærmer sig. Jeg holder ferie af samme årsag. Cinne luftes nu kun i snor, hun skulle jo nødig stikke af for at finde en hule og føde hvalpene i, som deres instinkt siger dem de skal.


Mælkebaren er ved at være klar til de små – bare de nu kan gabe over dem.

9. uge: Den sidste uge af drægtigheden forbereder tæven sig til fødslen. Hun bliver mere stille og interesserer sig ikke så meget for at lege, og kan være mindre social end normalt. De sidste 2-3 døgn før fødslen bør man reducere fodermængden med 30-40 %, og i det sidste døgn før selve fødslen vil tæven normalt ikke æde. Fra ca. 60. dagen kan fosteret overleve uden for livmoderen.